Spring naar content

Het Buitenhuis

Het Buitenhuis in Esch is een kleinschalige woonzorglocatie voor 27 bewoners met geheugenproblemen. Het Buitenhuis heeft ook een zorghotel/bed & breakfast. Gastvrijheid en exclusieve serviceverlening staan centraal in Het Buitenhuis, met veel aandacht voor de wensen van de bewoners.

Het Buitenhuis heeft tien éénkamerappartementen, twaalf privaat tweekamerappartementen en vijf privaat plus woningen. De tweekamerappartementen hebben een eigen entree, een aparte zit- en slaapkamer, een eigen badkamer en terras met tuinmeubilair. De privaat plus woningen zijn meerkamerappartementen met twee slaapkamers, een zitkamer, een keuken en badkamer. Echtparen of partners kunnen hier samenwonen.

Er zijn verschillende plaatsen in huis waar bewoners en gasten heerlijk de dag door kunnen brengen: fraai ingerichte huiskamers met comfortabele stoelen, een aantrekkelijke loungeruimte, een ontspanningsruimte met kapper, pedicure en schoonheidssalon en een restaurant. Het restaurant biedt alle gelegenheid voor een kopje koffie met gebak of om met familie een hapje te eten.

Kenmerken

  • Restaurant
  • Grote tuin
  • Kapsalon / pedicure

Ontdek wat zich afspeelt in het Buitenhuis