Spring naar content

Disclaimer

Disclaimer

Ondanks alle zorgvuldigheid die Zorggroep Elde Maasduinen heeft besteed aan de inhoud van deze site, kan het voorkomen dat niet alle informatie actueel of volledig is weergegeven. We stellen het op prijs als u onvolkomenheden of onjuistheden aan ons kenbaar wilt maken via info@zgem.nl.

Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Zorggroep Elde Maasduinen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen die voortkomen uit mogelijke onjuistheden op de website.

De afbeeldingen op de website zijn niet rechtenvrij. Overige informatie op de website mag vrij worden gebruikt met toestemming en bronvermelding. Uw vraag kunt u voorleggen via info@zgem.nl.

Onze website verzamelt statistische gegevens via het programma Google Analytics. Deze gegevens zijn niet herleidbaar tot individuele personen en worden alleen gebruikt om de website aan te passen aan de voorkeuren van gebruikers. U kunt onze website dus anoniem raadplegen. Vult u een van de formulieren in, dan worden persoons- of adresgegevens door Zorggroep Elde Maasduinen conform AVG-richtlijnen (Algemene Verordening Gegevensbescherming) verwerkt. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt, niet voor andere doeleinden. Zorggroep Elde Maasduinen verstrekt dergelijke gegevens ook nooit aan derden. Voor vragen of meer informatie over hoe Zorggroep Elde Maasduinen met uw gegevens omgaat kunt u contact opnemen met onze Functionaris Gegevensbescherming (FG), te bereiken via privacy@zgem.nl.