Spring naar content

Tijdelijk verblijf

Om verschillende redenen kan het voorkomen dat u tijdelijk bent aangewezen op extra zorg en begeleiding inclusief verblijf. U verblijft tijdelijk in een aangename omgeving die van alle gemakken is voorzien en kunt rekenen op professionele zorg en begeleiding.

Hospice (Boxtel)

Wanneer u de laatste fase van uw leven hebt bereikt en aangewezen bent op intensieve palliatieve terminale zorg kunt u terecht in het hospice in Boxtel. U wordt hier met veel liefde en professionaliteit verzorgd.

Eerstelijns Verblijf

U kunt gebruik maken van Eerstelijns Verblijf (ELV) als u tijdelijk om een medische reden niet thuis kunt wonen. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. U krijgt in dit geval een medische indicatie van uw huisarts of specialist. Dit is op meerdere locaties van Zorggroep Elde Maasduinen mogelijk.

Bed & Breakfast / zorghotel (Esch)

Voor mensen die nog niet op een wachtlijst voor langdurige zorg met verblijf staan maar wel om andere redenen tijdelijk niet thuis kunnen verblijven biedt het zorghotel in Esch mogelijk een oplossing. Het is een aangename locatie waar tijdelijk verblijf en zorg en ondersteuning hand in hand gaan.

Revalidatie en Herstel (Boxtel)

Het komt voor dat oudere mensen na een ziekenhuisopname niet direct naar huis kunnen, maar revalidatie nodig hebben. Voor die revalidatie kunt u tijdelijk bij ons verblijven, onder professionele begeleiding werkt u naar meer zelfstandigheid bij alle dagelijkse dingen.

map_round_zgem

ik heb een vraag

Voor meer informatie kunt contact opnemen met team Zorgadvies, wij kijken graag met u mee.