Spring naar content

Consulenten

De verpleegkundig consulenten van Zorggroep Elde Maasduinen bieden ondersteuning aan cliënten en hun naasten. Dit doen zij op het gebied van wondzorg, parkinson, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en palliatieve zorg.

De verpleegkundig consulenten zijn specialisten in hun vakgebied. Zij komen thuis bij u langs om u en uw naasten te helpen en ondersteunen bij specifieke problemen.
U kunt zelf contact opnemen of doorverwezen worden door de huisarts. Klik op één van de consulenten voor meer informatie.

Parkinsonconsulent

De ziekte van Parkinson is een lastige, progressieve ziekte die voor iedereen anders verloopt. De parkinsonconsulent helpt en ondersteunt u hierbij.

Wondconsulent

Een wond kan heel bepalend zijn voor uw levensstijl, tijdelijk of langdurig. De wondconsulent adviseert u passend bij uw situatie.

NAH consulent (niet-aangeboren hersenletsel)

Niet-aangeboren hersenletsel kent vele verschillende oorzaken en gevolgen. De NAH-consulent weet precies wat u het beste kan helpen.

Palliatief consulent

Een goede ondersteuning is van onschatbare waarde in de laatste levensfase. De palliatief consulent biedt deze ondersteuning als geen ander.

 

 

 

Group 822

ik heb een vraag

U kunt uw vragen stellen bij het secretariaat van Thuis Zorggroep Elde Maasduinen. Zij helpen u graag verder.

Telefoon: 0411 661 000
E-mailadres: thuiszorg@zgem.nl