Spring naar content

Vossenberg

Vossenberg is een sfeervolle zorglocatie aan de rand van Kaatsheuvel waar de bewoners zich thuis voelen. Een prettige en veilige omgeving met een groot aanbod van diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

In 2020 is het schitterende nieuwbouwpand van Vossenberg opgeleverd. Het beschikt over 89 appartementen met allemaal een eigen keuken, douche en toilet. Park Vossenberg is gericht op verbinding met de omgeving en het dorp. Om het complex ligt een mooi wandelpark en op het terrein kunnen buurtbewoners hun eigen volkstuintjes bijhouden. Bewoners van het complex hebben hier een schitterende omgeving om in rond te wandelen en blijven in verbinding met de omgeving.

Bij complex Vossenberg staat een monumentale kapel die is omgebouwd tot een fijne ontmoetingsplek met een restaurant. Niet alleen voor de bewoners. Iedereen is welkom om er een boek te lezen uit de bibliotheek, lekker wat te eten of drinken, samen voetbal te kijken of mee te doen met een activiteit.

Klik hier en maak kennis met Vossenberg!

Als u contact op wilt nemen met De Kapel, kunt u mailen naar kapelparkvossenberg@zgem.nl en bellen naar  088 – 2323 777, of kijk op de website

ZGEM Rookvrij

In 2030 moeten alle zorgorganisaties in Nederland rookvrij zijn. Samen met een aantal andere zorgorganisaties loopt Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM) hier graag op vooruit. De gezondheid van cliënten, naasten, bezoekers en onszelf staat tenslotte voorop. Daarom wordt ZGEM in stappen rookvrij.

Vanaf 1 oktober 2023 is roken binnen in gebouwen niet meer mogelijk. Vanaf 1 januari 2025 worden ook de buitenterreinen rondom de zorglocatie rookvrij. Wonen in Vossenberg is dus wonen in een gezonde, rookvrije omgeving.

Kenmerken

  • Sfeervol restaurant in de monumentale Kapel
  • Gelegen in een groot, groen park

Ontdek wat zich afspeelt op de Vossenberg