Spring naar content

Vossenberg

Vossenberg is een sfeervolle zorglocatie aan de rand van Kaatsheuvel waar de bewoners zich thuis voelen. Een prettige en veilige omgeving met een groot aanbod van diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

In 2020 is het schitterende nieuwbouwpand van De Vossenberg opgeleverd. Het beschikt over 89 appartementen met allemaal een eigen keuken, douche en toilet. Park Vossenberg is gericht op verbinding met de omgeving en het dorp. Om het complex ligt een mooi wandelpark, en op het terrein kunnen buurtbewoners hun eigen volkstuintjes bijhouden. Bewoners van het complex hebben hier een schitterende omgeving om in rond te wandelen en blijven in verbinding met de omgeving.

Bij complex Vossenberg staat een monumentale kapel die is omgebouwd tot een fijne ontmoetingsplek met een restaurant. Niet alleen voor de bewoners. Iedereen is welkom om er een boek te lezen uit de bibliotheek, lekker wat te eten of drinken, samen voetbal te kijken of mee te doen met een activiteit.

Als u contact op wilt nemen met De Kapel, kunt u mailen naar kapelparkvossenberg@zgem.nl en bellen naar┬á 088 – 2323 777, of kijk op hun website

 

map_round_zgem

Informatie
Antoniusstraat 1
5171 DA Kaatsheuvel

Routebeschrijving >

0416 - 541 300 (Kapel: 088 - 2323 777)

Kenmerken

  • Restaurant
  • Bibliotheek

Ontdek de zorg die Zorggroep Elde Maasduinen kan bieden