Spring naar content

Hofjeshuis Vinckenrode

In het centrum van Boxtel vormen vijf groepswoningen een hof: Hofjeshuis Vinckenrode. Mensen met dementie krijgen hier intensieve zorg en ondersteuning.

In een groepswoning is plek voor zes of zeven bewoners. Elke bewoner heeft een eigen kamer. De zit/eetkamer en de mooie afgesloten tuin delen zij met de andere bewoners van de groepswoning.

We proberen het leefplezier van onze bewoners zo goed mogelijk te ondersteunen door samen te koken, activiteiten te ondernemen en hen te ondersteunen bij leefbehoeftes en wensen. Familie nodigen wij graag uit om deel uit te maken van de leefwereld van hun vader, moeder, oom of tante in Vinckenrode. Zo maken we er samen een aangename tijd van.

ZGEM Rookvrij

In 2030 moeten alle zorgorganisaties in Nederland rookvrij zijn. Samen met een aantal andere zorgorganisaties loopt Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM) hier graag op vooruit. De gezondheid van cliƫnten, naasten, bezoekers en onszelf staat tenslotte voorop. Daarom wordt ZGEM in stappen rookvrij.

Vanaf 1 oktober 2023 is roken binnen in gebouwen niet meer mogelijk. Vanaf 1 januari 2025 worden ook de buitenterreinen rondom de zorglocatie rookvrij. Wonen in Vinckenrode is dus wonen in een gezonde, rookvrije omgeving.

Kenmerken

  • In het centrum
  • Huiselijk
  • Restaurant
  • Veilige tuin