Spring naar content

Zorghotel Buitenhuis

In Esch ligt het stijlvolle zorghotel van Het Buitenhuis. Het Buitenhuis is een erkend zorghotel. Aangenaam verblijven en passende zorg en ondersteuning gaan hand in hand. 

Het zorghotel biedt een prima oplossing als u:

  • zich na een ziekenhuis-/revalidatieperiode niet zeker genoeg voelt om naar huis te gaan
  • door een lichamelijke (chronische) ziekte of beperking aan huis gebonden bent en er even onbezorgd uit wilt
  • uw familie de verzorging voor een aantal dagen of weken uit handen wilt nemen
  • plotseling ziek wordt en tijdelijk wilt verblijven in een veilige omgeving met zorg dichtbij

In overleg kan ook een familielid in dit zorghotel verblijven om dicht bij u te zijn.

Kamers
Het Buitenhuis heeft zes zorghotel kamers op de eerste verdieping. Ze zijn rolstoel en rollator toegankelijk en geschikt voor één en twee personen. Dus ook partners zijn van harte welkom. De comfortabele kamers van ongeveer 40m2 zijn voorzien van alle gemakken, waaronder een hoog-laagbed. U heeft een eigen, goed uitgeruste badkamer. Een alarmeringssysteem geeft de garantie dat er snel iemand bij u is als dat nodig is.

Ontmoeten en ontspannen
Naast uw eigen kamer kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die Het Buitenhuis biedt. Er is een lounge met open haard en gemakkelijke stoelen om heerlijk een boek te lezen. U kunt kiezen voor een behandeling door pedicure, kapper of schoonheidsspecialiste in de ontspanningsruimte. Een prachtig aangelegde grote tuin nodigt u beslist uit voor een wandeling. En er is ook een restaurant. U kunt de dag zo invullen, zoals u dat wenst. Dat is geheel aan u!

Het Buitenhuis is aangesloten bij de SNHZ Erkende Zorghotels en Topzorghotels.

ZGEM Rookvrij

In 2030 moeten alle zorgorganisaties in Nederland rookvrij zijn. Samen met een aantal andere zorgorganisaties loopt Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM) hier graag op vooruit. De gezondheid van cliënten, naasten, bezoekers en onszelf staat tenslotte voorop. Daarom wordt ZGEM in stappen rookvrij.

Vanaf 1 oktober 2023 is roken binnen in gebouwen niet meer mogelijk. Vanaf 1 januari 2025 worden ook de buitenterreinen rondom de zorglocatie rookvrij. Verblijven in het zorghotel is dus verblijven in een gezonde, rookvrije omgeving.

Kenmerken

  • Restaurant
  • Grote tuin
  • Ontspanningsruimte

Ontdek wat zich afspeelt in het Buitenhuis