Spring naar content

Zorghotel Buitenhuis

In Esch ligt het stijlvolle zorghotel van Het Buitenhuis. Het Buitenhuis is een erkend zorghotel. Aangenaam verblijven en passende zorg en ondersteuning gaan hand in hand. 

Het zorghotel biedt een prima oplossing als u na een ziekenhuis- of revalidatieperiode niet zeker genoeg bent om naar huis te gaan. Of u verblijft thuis en heeft (tijdelijk) meer zorg nodig. U kunt in het zorghotel verblijven na een indicatie vanuit het ziekenhuis of de huisarts.

Wanneer u en uw partner beide een zorgindicatie hebben, kunt u bij ons in twee aparte appartementen verblijven. Wij hebben geen tweepersoons kamers. Komt uw partner niet in aanmerking voor zorg? Dan kan hij of zij helaas niet blijven logeren.

Kamers
Het Buitenhuis heeft zes zorghotel kamers op de eerste verdieping. Ze zijn rolstoel en rollator toegankelijk en geschikt voor één persoon. De comfortabele kamers van ongeveer 40m2 zijn voorzien van alle gemakken, waaronder een hoog-laagbed. U heeft een eigen, goed uitgeruste badkamer. Een alarmeringssysteem geeft de garantie dat er snel iemand bij u is als dat nodig is.

Ontmoeten en ontspannen
Naast uw eigen kamer kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die Het Buitenhuis biedt. Er is een lounge met open haard en gemakkelijke stoelen om heerlijk een boek te lezen. U kunt kiezen voor een behandeling door pedicure, kapper of schoonheidsspecialiste in de ontspanningsruimte. Een prachtig aangelegde grote tuin nodigt u beslist uit voor een wandeling. En er is ook een restaurant. U kunt de dag zo invullen, zoals u dat wenst. Dat is geheel aan u!

ZGEM Rookvrij

In 2030 moeten alle zorgorganisaties in Nederland rookvrij zijn. Samen met een aantal andere zorgorganisaties loopt Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM) hier graag op vooruit. De gezondheid van cliënten, naasten, bezoekers en onszelf staat tenslotte voorop. Daarom wordt ZGEM in stappen rookvrij.

Vanaf 1 oktober 2023 is roken binnen in gebouwen niet meer mogelijk. Vanaf 1 januari 2025 worden ook de buitenterreinen rondom de zorglocaties rookvrij. Verblijven in het zorghotel is dus verblijven in een gezonde, rookvrije omgeving.

Kenmerken

  • Restaurant
  • Grote tuin
  • Ontspanningsruimte

Ontdek wat zich afspeelt in het Buitenhuis