Spring naar content

Zorggroep Elde en Maasduinen zijn gefuseerd

25 juni 2019

Schermafbeelding 2019-12-12 om 16.22.28

Zorggroep Elde en Maasduinen zijn per 29 juni gefuseerd. Wij gaan als één organisatie door met het bieden van goede zorg in dorpen en wijken waar leefplezier en werkplezier en twinkeling hand in hand gaan. Samenwerken aan goede zorg en ondersteuning, leefplezier en twinkeling, thuis in het dorp, positieve gezondheid en leven en wonen in vrijheid.

Wat en waar?
2000 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten zich dag en nacht in voor de zorg van 3500 cliënten. Niet alleen in het verpleeghuis of een gecombineerd woonzorgcomplex, maar ook bij cliënten thuis in de wijk. Dit doen wij in Boxtel, Esch, Haaren, Kaatsheuvel, Liempde, Loon op Zand, Rijen, St. Michielsgestel, Schijndel, St. Oedenrode, Waalwijk en Vught. Een gebied waar niet alleen veel van de cliënten wonen, maar ook veel medewerkers en vrijwilligers hun thuis vinden. Plaatsen waar het dorpse gevoel verankerd is en het fijn wonen en werken is.

Plezier, positieve gezondheid en innovatie
Een twinkeling in de ogen van de cliënt, medewerkers en vrijwilligers: dát willen we bereiken. Hierbij kijken we met een positieve blik naar gezondheid en denken we vanuit wensen en mogelijkheden. Daarbij is er ook een belangrijke rol weggelegd voor technologie en innovatie. Bijvoorbeeld om bewegingsvrijheid te bieden in situaties waar mensen met intensieve zorg omringd zijn en waar de veiligheid hoge eisen stelt aan de woon- en leefomgeving. Maar ook als ondersteuning in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt.

Werkplezier
Naast het plezier voor cliënten waarborgen, werkt de organisatie ook structureel aan het werkplezier van de medewerkers en vrijwilligers. Het doel? De allerleukste werkgever in de zorg van Brabant worden. Ondernemend, met het lef om nieuwe wegen te verkennen. Zorggroep Elde Maasduinen biedt medewerkers en vrijwilligers werk dat past bij ieders talent en niveau met volop mogelijkheden om te blijven ontwikkelen.