Spring naar content

Wondconsulent

Mandy Broeren is werkzaam als wondconsulent bij Zorggroep Elde Maasduinen. Haar kennis over wondverzorging kan een grote impact hebben op uw levensstijl.

Wondzorg is veranderlijk en voor iedereen anders. Elk lichaam reageert verschillend. Een wond kan heel bepalend zijn voor uw levensstijl, tijdelijk of langdurig. Mandy helpt u handvatten te krijgen en de regie op het eigen leven zo goed mogelijk te behouden tijdens het genezingsproces van de wond(en) en daarna.

Mandy geeft voorlichting en educatie over wondzorg, behandeling van wonden, wondverbandmiddelen of het opstellen van een wondbehandelplan en wondverbandmiddelen.  Vindt u het bijvoorbeeld moeilijk om verschillende verzorgingsmiddelen uit elkaar te houden, wil de wond niet genezen of twijfelt u aan verbandmiddelen? Of het nu gaat om smetten, oncologische wonden, decubitus, operatiewonden of andere soorten wonden. Dan kunt u contact opnemen met Mandy. Zij komt dan graag eens op huisbezoek.

Specialisten

Een verpleegkundig consulent kan van grote meerwaarde zijn voor cliënten van specialisten. Ook specialisten kunnen contact opnemen voor een consult of huisbezoek.

Group 822

neem contact op

Onze collega’s helpen u graag verder
Telefoon: 0411 661 000
E-mailadres: thuiszorg@zgem.nl

Of neem rechtstreeks contact op met Mandy Broeren op dinsdag, woensdag of donderdag
Telefoon: 06 57 38 68 62
E-mailadres: mandy.broeren@zgem.nl