Spring naar content

Stichting Vrienden van Liduina

Stichting Vrienden van Liduina is opgericht om het welzijn van de cliënten van Zorgexpertisehuis Liduina te bevorderen, zoals op het gebied van ontspanning, educatie en welzijn. Dankzij de inspanningen van Stichting Vrienden van Liduina zijn er in de loop van de tijd veel mooie dingen aan het verpleeghuis toegevoegd. 

Extra voorzieningen  

In 2002 is de Stichting Vrienden van Liduina opgericht. Stichting Vrienden van Liduina zorgt voor veel extra’s in het Zorgexpertisehuis Liduina. Gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg. Deze kosten zijn voor Zorggroep Elde Maasduinen. Met de financiële bijdragen van de stichting kunnen extra zaken worden aangekocht. En dat is erg welkom!  

Zo sponsorden de Vrienden Café Lommers, Koffiebar Wijs en de prachtige wandeltuin. Ook kleinere zaken zoals een welnessstoel en Sinterklaaspresentjes kunnen worden aangeschaft dankzij de Vrienden. En de hardwerkende medewerkers ontvangen elk jaar een bedrag voor een teamuitje. 

Giften en donaties 

De Stichting Vrienden van Liduina zorgt dus vaak voor die extra’s die niet uit de reguliere budgetten betaald worden. De Stichting Vrienden van Liduina is afhankelijk van giften en donaties. Met uw bijdrage proberen we deze extra’s te verwezenlijken. Er wordt minimaal éénmaal per jaar een vast bedrag aan de afdelingen gedoneerd die zij binnen de doelstelling van de stichting vrij kunnen besteden. Ook kunnen de afdelingen extra’s aanvragen, mits die binnen de doelstelling van de stichting vallen. Ook u kunt met ideeën komen. De stichting zal dan beoordelen of deze in aanmerking kunnen komen. 

Gegevens 

Wilt u ons steunen? U kunt de Stichting Vrienden van Liduina helpen door donateur te worden of door een gift te doen. Regelmatig een bedrag overmaken op IBAN NL44RABO0156558815 is natuurlijk prachtig, maar ook eenmalige bijdragen zijn van harte welkom. Alle giften en donaties komen direct ten goede aan de cliënten van Zorgexpertisehuis Liduina in Boxtel. 

map_round_zgem

Stichting Vrienden van Liduina

Stichting Vrienden van Liduina
p-a Braspenning 4
5283 PT Boxtel

IBAN NL44RABO0156558815