Spring naar content

Specialist ouderengeneeskunde

U wilt behandeling van een professional die gespecialiseerd is in uw specifieke situatie.
De specialisten ouderengeneeskunde van Zorggroep Elde Maasduinen bekijken en beoordelen op een breed vlak hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij helpen u met zowel lichamelijke, psychische en sociale problemen

Wat wij doen

Als u verpleeghuiszorg met behandeling van ons krijgt dan krijgt u te maken met de specialist ouderengeneeskunde. Bij het ouder worden spelen vaak verschillende ziekten of medische problemen door elkaar. Het is een levensfase die verschillende dilemma’s met zich meebrengt in de medische behandeling.

Wij kijken samen met u welke problemen er spelen en op welke manier wij daar het beste bij kunnen helpen. Dat kunnen fysieke klachten zijn, maar ook psychische of sociale klachten, of een combinatie daarvan. Wij doen onderzoek en geven advies over de behandeling en zorg die het beste bij u past. Ook kunnen wij bijvoorbeeld de wisselwerking tussen medicijnen beoordelen.

Wij hebben een uitgebreide groep gespecialiseerde collega’s die u op alle vlakken kunnen ondersteunen. Wij sturen hen aan en betrekken hen bij uw zorgproces.
Altijd wordt gekeken wat wenselijk en haalbaar is en wat daarvoor geregeld moet worden. Als het nodig is doen wij dit ook in overleg met uw partner, familie of verzorgenden.

Samenwerken

De kracht van onze behandeling is de nauwe samenwerking en afstemming tussen de behandelaars en specialisaties onderling, maar ook met uw netwerk, zorgmedewerkers, huisarts of specialist. Dat garandeert optimale zorg, waarbij de cliënt altijd centraal staat. U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor een specialist ouderengeneeskunde, maar ook voor allerlei andere soorten behandelingen.

Dat betekent dat wij – indien nodig en mogelijk – er alles aan doen om te regelen dat u in één bezoek bij meerdere behandelaars terechtkunt.


Specialisaties van de geneeskundigen

  • Beroerte/cerebrovasculaire aandoeningen (CVA)
  • Revalidatiezorg voor kwetsbare ouderen
  • Dementiezorg
  • Zorg in de laatste levensfase
  • Aandacht voor medicatie
map_round_zgem

ik heb een vraag

Voor meer informatie kunt contact opnemen met team cliëntadvies, wij kijken graag met u mee.