Spring naar content

Specialistische zorg

Bij Zorggroep Elde Maasduinen bieden we verschillende soorten zorg. Wij hebben ook een breed aanbod aan specialistische zorg, om allerlei hulpvragen te kunnen beantwoorden. Op deze pagina vindt u meer informatie over de specialistische zorg die wij kunnen bieden. Lees verder of neem voor persoonlijk advies contact op met de medewerkers van team Cliëntadvies.

Cultuurspecifieke zorg
Uniek in Nederland is Het Wereldhuis met cultuurspecifieke zorg. Een bijzonder huis voor mensen die vanwege dementie of lichamelijke problemen zijn aangewezen op (intensieve) zorg in een beschermde woonomgeving. Een bijzondere omgeving met extra aandacht voor de culturele eigenheid, religie en leefstijl van bewoners.

Dementie en zeer ernstig probleemgedrag
Regionaal expertisecentrum D-ZEP biedt specialistische hulp om van een probleem naar begrip en oplossing te komen.

Geestelijke verzorging
Verhuizen naar een verpleeghuis kan een ingrijpende gebeurtenis zijn, zowel voor de bewoner als voor familie en vrienden. Onze geestelijk verzorgers zijn gespecialiseerd in de begeleiding bij dit moeilijke proces.

Obesicare expertisecentrum 
Bij ons Obesicare expertisecentrum is de kennis en kunde aanwezig om cliënten met morbide obesitas te verzorgen en een fijn thuis te geven.

Revalidatie & Herstel
Ook als u langdurig moet herstellen en revalideren kunt u bij ons verblijven, onder behandeling van een specialist ouderengeneeskunde.

Terminale palliatieve zorg
Hospice Acacia biedt liefdevolle en professionele zorg voor mensen die de laatste levensfase hebben bereikt.

 

map_round_zgem

ik heb een vraag

Voor meer informatie kunt contact opnemen met team cliëntadvies, wij kijken graag met u mee.