Spring naar content

Nauwelijks nog besmettingen

12 juni 2020

De afgelopen maanden zijn niet makkelijk geweest voor de bewoners in verpleeghuizen, familie en zorgmedewerkers. De coronacrisis is nu in rustiger vaarwater. Er zijn nauwelijks nog besmettingen en de situatie lijkt stabiel. Een hele opluchting voor iedereen. Door dat het aantal besmettingen zo gering is zullen wij deze niet meer vermelden op de website, noch de locaties waar besmettingen zijn. Wie twijfelt of er besmettingen zijn op de locaties, kan altijd bellen naar de locatie zelf.

Op bijna al onze locaties is weer beperkt bezoek mogelijk. Vanaf 15 juni kan er op sommige locaties al naar een verdere versoepeling toegewerkt worden, nu de regering heeft besloten dat er niet tot 15 juli gewacht hoeft te worden. Het kan dus zijn dat vanaf 15 juni er locaties zijn waar meer dan één vaste bezoeker langs kan komen. Meer informatie kunt u hierover vinden op onze pagina ‘bezoekregeling‘.

We hopen dat het goed blijft gaan en we op alle locaties de bezoekregeling verder kunnen versoepelen. Maar het virus is nog niet weg. Daarom vragen we iedereen –bewoners, familie, medewerkers- om alert te blijven op risico’s en de maatregelen op te volgen om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden en daarnaast vooral te genieten van wat nu weer kan.