Spring naar content

NAH-consulent

Ingrid Erven is werkzaam als consulent niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Haar kennis en ervaring zorgen voor goede ondersteuning en advies op maat.

Niet-aangeboren hersenletsel kent vele verschillende oorzaken en gevolgen. Dit maakt het proces en de uitwerking hiervan voor iedereen uniek. Niet-aangeboren hersenletsel kan een grote impact hebben op u en uw omgeving. De behandeling van Ingrid is erop gericht u handvatten te geven en de regie op het eigen leven zo goed mogelijk te behouden.

Ingrid geeft voorlichting en educatie over de oorzaken en gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel. Ze biedt begeleiding voor u en uw naasten bij het omgaan met de fysieke, cognitieve emotionele en sociale uitdagingen. Ook signaleert en coördineert ze behandeling en zorg die van waarde voor u kan zijn. Zij komt dan graag eens op huisbezoek.

Specialisten

Een verpleegkundig consulent kan van grote meerwaarde zijn voor cliënten van specialisten. Ook specialisten kunnen contact opnemen voor een consult, dagbehandeling of huisbezoek.

Group 822

neem contact op

Onze collega’s helpen u graag verder
Telefoon: 0411 661 000
E-mailadres: thuiszorg@zgem.nl

Of neem rechtstreeks contact op met Ingrid Erven op dinsdag, woensdag of donderdag
Telefoon: 06 83 19 41 86 
E-mailadres: ingrid.erven@zgem.nl