Spring naar content

Miranda de Vries nieuwe bestuurder van Zorggroep Elde Maasduinen

06 oktober 2022

Foto Miranda

 Vanaf 1 januari 2023 gaat Miranda de Vries aan de slag als voorzitter van de raad van bestuur van stichting Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM). De burgemeester van gemeente Etten-Leur neemt het stokje over van Jacqueline Joppe, die na ruim 9 jaar de stichting verlaat.

“In de coronaperiode leerde ik via het Regionaal Overleg over Niet Acute Zorg (RONAZ) de zorg beter kennen. Met deze stap volg ik echt mijn hart”, vertelt Miranda de Vries. Als toezichthouder bij collega-zorginstelling Tante Louise kent ze de uitdagingen en ontwikkelingen die de zorg te wachten staan.

Bijdragen aan de ouderenzorg
“Zorggroep Elde Maasduinen is een stabiele, innovatieve en mooie organisatie. Ze werken toekomstgericht en regionaal. Persoonlijke aandacht staat voorop. De ouderenzorg gaat heel spannende tijden tegemoet. Daar wil ik graag aan bijdragen, om mij samen met mijn collega’s in te zetten voor persoonlijke, professionele en liefdevolle zorg. Ik neem met pijn in het hart afscheid van de Etten-Leurenaren en het burgemeesterschap. Maar ik heb de sprong gewaagd en kijk er erg naar uit.”

Voorzitter van Raad van Toezicht van ZGEM Bart Blanken is blij met de komst van Miranda de Vries. “Met haar bestuurlijke ervaring en persoonlijkheid past ze goed bij de organisatie en toekomstige uitdagingen binnen de ouderenzorg.”