Spring naar content

Expert innovatie

Een nieuwe functie: Verzorgende IG, expert innovatie. Deze heeft Zorggroep Elde Maasduinen, samen met collega’s van de Wever en de Leyhoeve, en in samenwerking met ROC Tilburg ontwikkeld. De nieuwe functie geeft collega’s de kans om zich te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Ze krijgen scholing en ondersteuning om hun vaardigheden te verbeteren en gaan extra gemotiveerd aan de slag.

Verzorgende IG Experts Innovatie zijn zorgprofessionals die zich speciaal richten op het bedenken van betere manieren om voor mensen te zorgen. Ze blijven onderdeel van het zorgteam, maar werken ook vier uur per week aan het introduceren van nieuwe ideeën en het helpen bij de veranderingen die nodig zijn. Omdat de zorg constant verandert en we bij de tijd willen blijven. In deze rol leveren de experts een bijdrage aan het innovatieklimaat op de locatie. Door betrokkenheid, begeleiding en ondersteuning op de werkvloer kunnen innovaties succesvoller ontwikkelen en implementaties beter opgepakt en afgerond worden.

Door regionaal samen te werken, delen we kennis uit ervaring uit meerdere organisaties. Zo kunnen we innovaties sneller realiseren en medewerkers meer arbeidsmarktperspectief te bieden.

Lamp3-e1629280719445

Informatie
Ogen, oren en expertise op de werkvloer


innovatie@zgem.nl

Ontdek de innovaties van Zorggroep Elde Maasduinen