Spring naar content

Compaan

Snel even een vraag stellen, een extra contactmoment of kletsen met familie. De Compaan is een gebruiksvriendelijke tablet, afgestemd op gebruik in de thuiszorg. 

Mensen kunnen bij uiteenlopende momenten van de thuiszorg nodig hebben. De Compaan maakt het mogelijk om digitaal ondersteuning te bieden. De versimpelde software en bediening maakt de tablet makkelijk in gebruik, waardoor de zorgprofessionals van Zorggroep Elde Maasduinen ook op afstand cliënten kunnen helpen.

Waarvoor gebruik je de Compaan?

Uiteraard komen zorgmedewerkers graag thuis langs. Een tablet zorgt ervoor dat er ook buiten deze momenten om makkelijker contact ontstaat. Hoe gaat het vandaag, denkt u er aan medicatie in te nemen, heeft u nog ergens hulp bij nodig? Kleine momentjes zijn makkelijker om te nemen. Ook handig voor de cliënt zelf, die via de Compaan een regelrechte verbinding met een zorgmedewerker kan maken.

Bovendien is het mogelijk om contactgegevens van familie, vrienden, mantelzorgers en andere naasten voor te programmeren. Videobellen is zo binnen handbereik. Spelletjes mogen uiteraard ook niet ontbreken op de Compaan.

De Compaan wordt momenteel volop gebruikt binnen de thuiszorg van Zorggroep Elde Maasduinen.

Lamp3-e1629280719445

Informatie
Gebruiksvriendelijke tablet zorgt voor meer zorgmomenten en contact met naasten


innovatie@zgem.nl

De Compaan

  • Thuiszorg op afstand voor snelle vragen
  • Makkelijk in contact komen en blijven met familie en vrienden

Ontdek de innovaties van Zorggroep Elde Maasduinen