Spring naar content

Terminale palliatieve zorg

Wanneer u de laatste fase van uw leven hebt bereikt en aangewezen bent op intensieve palliatieve terminale zorg bent u van harte welkom bij Hospice Acacia in Boxtel. Wij zullen met veel liefde en professionaliteit voor u zorgen. Dit kan voor zowel uzelf als voor uw omgeving een verademing zijn.

Hospice Acacia onderscheidt zich van andere hospices vanwege de kleinschaligheid: er is ruimte voor slechts drie gasten, wat de rust en de kwaliteit van zorg ten goede komt. Vierentwintig uur per dag is er een verzorgende of verpleegkundige aanwezig. Zij worden zeer intensief ondersteund door de vrijwilligers van stichting nabij. Verder staan er in ons multidisciplinaire team een specialist oudergeneeskunde en een geestelijk verzorger voor u klaar.

Doel

Ons voornaamste doel is, zoveel mogelijk naar uw eigen wensen en voorkeuren, de laatste fase van uw leven zo comfortabel als mogelijk kunnen maken. Dat we u de ruimte zullen bieden om in rust en op uw manier afscheid te kunnen nemen van het leven.

Met elkaar

Er is een gezamenlijke huiskamer met keuken, een gezamenlijke tuin, een slaapkamer voor familieleden en een stilteruimte. Hospice acacia is gelegen naast Zorgexpertisehuis Liduina. Hospice Acacia is er voor iedereen. De persoonlijke (geloofs-)overtuiging van iedere gast wordt gerespecteerd. Het multidisciplinaire team heeft aandacht voor al uw vragen, vragen van lichamelijke, psychische, psychosociale en spirituele aard. Symptomen die uw levenskwaliteit in de weg staan proberen we vroegtijdig te signaleren en te verzachten of weg te nemen.

map_round_zgem

ik heb een vraag

Voor meer informatie kunt contact opnemen met team Zorgadvies, wij kijken graag met u mee.

Relevante links