Skip to content

Disclaimer en privacy

Disclaimer

Ondanks alle zorgvuldigheid die Zorggroep Elde Maasduinen heeft besteed aan de inhoud van deze site, kan het voorkomen dat niet alle informatie actueel of volledig is weergegeven. We stellen het op prijs als u onvolkomenheden of onjuistheden aan ons kenbaar wilt maken via info@zgem.nl

Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Zorggroep Elde aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen die voortkomen uit mogelijke onjuistheden op de site.

De afbeeldingen op de website zijn niet rechtenvrij. Overige informatie op de site mag vrij worden gebruikt met toestemming en bronvermelding. Uw vraag kunt u voorleggen via info@zgem.nl.

Privacy

Onze website verzamelt statistische gegevens via het programma Google Analytics. Deze gegevens zijn niet herleidbaar tot individuele personen en worden alleen gebruikt om de website aan te passen aan de wensen en voorkeuren van gebruikers. U kunt onze website dus anoniem raadplegen. Vult u een van de formulieren in, dan worden persoons- of adresgegevens door onze medewerkers conform wet- en regelgeving van o.a. de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens) en de AVG (Europese  Algemene Verordening Gegevensbescherming) verwerkt. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt, maar nooit voor andere doeleinden. Zorggroep Elde Maasduinen verstrekt ook nooit persoonlijke gegevens aan derden.